Informații utile

Mergi direct la : || DESPRE NOI ||  TRANSPORTUL || PLATA || SIGURANȚA || CALITATE ||  PERSONALITATE JURIDICĂ ||

 

-Despre noi-

Plantuta.ro este un site dedicat iubitorilor naturii. Totul a început și continuă ca pasiune. Mediul urban este din ce în ce mai mult ales de români. Din păcate acest lucru înseamnă mai puțin verde în jurul nostru.

Vrem să ne adresăm copiilor și adulților, vrem să facem grădinăritul în balcon accesibil tuturor, vrem să vedem cât mai multe cadouri oferite în jurul nostru.

 

-Transportul-

Pentru transportul produselor noastre oferim trei posibilități:

Ridicare de la sediu: Dacă ești din București poți ridica produsele noastre de la gura de metrou Obor. Când faci comanda online nu uita să bifezi această opțiune. Când vom confirma comanda telefonic vom stabili de comun acord când poți ridica produsele.

Poșta Română: O variantă sigură și ieftină. Dacă ai timp să faci un drum până la oficiul poștal atunci alege această variantă. Pachetele noastre sunt ambalate foarte bine și vei primi coletul în siguranță.

Curier: Prin curierat pachetul tău ajunge la ușă. Noi colaborăm cu cei de la Atlassib dar putem trimite și printr-un curier ales de tine.

 

-Plata-

Pentru a plăti ai următoarele variante:

Transfer cont bancar: Această variantă implică să depui/transferi suma finală în contul nostru bancar. Dacă ai Online Banking faci asta din fața calculatorului, în caz contrar nu necesită decât un drum la bancă. Recomandăm această variantă deoarece costurile transportului vor fi suportate de noi, mai exact gratuite :).

Ramburs: Înseamnă că vei plăti când primești coletul sau când ridici de la sediul nostru produsele tale.

În curând vei putea plăti cu ajutorul Paypal, la fel, costurile de transport vor fi gratuite. Nu uita să ne contactezi dacă dorești să folosești această modalitate de plată.

Nu oferim plata cu cardul deoarece, raportat la prețul produselor noastre, taxa de mentenanță și comisioanele sunt prea mari.

 

-Siguranța-

A trecut vremea în care oamenii nu aveau încredere în cumpărăturile online. Lucrurile sunt foarte sigure în momentul de față. Pentru un magazin ca Plantuta.ro feedback-ul clienților este foarte important. Pe termen lung, un client mulțumit face cât o sută nemulțumiți. Mai jos vei găsi și datele de identificare ale firmei.

Indiferent de modalitatea de transport și plată aleasă stai fără grij!

 

-Calitate-

Calitate, un cuvânt folosit des în mediul online dar rareori și adevărat. Ce înseamnă pentru noi calitate? Înseamnă că folosim produse de calitate bună, necesare pentru creșterea plantei. De asemenea, pentru plantele cu rod (fructe, legume) folosim semințe care nu au fost modificate genetic.

Pământul - foarte important pentru plantă. Mixul pe care îl primești în pachet este folosit de specialiștii în domeniu: îmbogățit cu îngrăsăminte pentru ca planta să se poată hrăni încă de la început. Un mix perfect pentru dezvoltarea plantei. De exemplu, știați că perlita în pământ ajută la aerisirea rădăcinilor și la drenajul apei din ghiveci ? Astfel rădăcinile cresc mai ușor, sunt mai bogate și se bucură permanent de aer și apă proaspătă.

Ghiveciul- Ghivecele noastre sunt simple dar eficiente. Plastic de calitate, realizat special pentru plante. Formă perfectă pentru drenaj și creșterea rădăcinilor.

Semințe: Căutăm distribuitori cu renume în domeniu care oferă semințe de calitate cu o rată de germinare foarte mare.

Instrucțiuni: Încercăm să fim cât mai clari în instrucțiunile de creștere. Câteva cuvinte nu sunt de ajuns și vrem să ne adresăm atât cunoscătorilor din domeniu dar și celor aflați la început. De asemenea, pentru plantele care pot fi crescute cu ușurință de către copii oferim și posibilitatea de a alege instrucțiuni create special pentru ei. De asemenea, nu uita că, pentru unele plante, ce primești tu în pachet nu este de ajuns pentru întreaga durată de viață a plantei, de aceea nu uita să vizitezi și secțiunea ”Accesorii”. Toate aceste informații sunt prezente și în instrucțiunile de creștere din pachetul tău.

Cadouri: Dacă vrei să oferi cadou ce vei achiziționa de pe site ai posbilitatea, pentru doar 5 lei, ca pachetul să vină deja ambalat. Informații precum factura și alte detalii vor fi puse separat în pachet.

 

-Personalitate juridică-

Mai jos ai datele personalității juridice din spatele Plantuta.ro :

ȘTIULER OLIVIAN PFA

Activitatea principală: 4791- Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet

Cod Unic de Înregistrare: 31257293 din data de 20.02.2013

Nr. de ordine în registrul comerțului: F7/97/20.02.2013

Sediu profesional: Sat Brehuiești, Comuna Vlădeni, Județ Botoșani


Compare 0